VZGOJNI ZAVOD PLANINA

Planina 211, 6232 Planina, Slovenija, EU

Snemanje prispevka o cirkuški pedagogiki

V ponedeljek, 8. 3. 2021 je v vzgojni zavod prišla snemalna ekipa TV1, da posnamejo prispevek o cirkuški pedagogiki. Pri prispevku so sodelovali mladostniki iz 3. vzgojne skupine in njihova vzgojiteljica Erika. Vsak od mladostnikov je dal izjavo o tem, kaj ima rad pri cirkusu in katero veščino najbolje obvlada. Nato pa so nas snemalci posneli še pri našem cirkuškemu krožku.

Kot mentor pa lahko rečem, da sem na mladostnike zelo ponosen. Lina, Sara in Kristofer so korektno sodelovali, bili spoštljivi do snemalne ekipe in se držali vseh ukrepov. Izkazali so tudi izreden pogum, saj ni lahko govoriti pred kamero, ko te osvetljujejo in imaš pred sabo mikrofon. Namen cirkuške pedagogike je vplivati na življenje samo. Če bomo vztrajali pri stvareh, ki jih imamo radi, bomo lažje vztrajali tudi pri odnosih, pri šolskem delu, zadolžitvah in tudi pri službi.

Novinarka Karmen Bončar nam bo v kratkem sporočila kdaj bo prispevek predvajan v okviru oddaje Obzorja duha, ki se predvaja vsako nedeljo ob 11.25. Mladostnikom pa je za sodelovanje podarila tudi unikatne maske.

                                                                                                                     Andrej Pivk

Free Joomla! template by L.THEME

Piškotke uporabljamo za izboljšanje delovanja naše spletne strani. Če vas zanima več o piškotkih, si preberite več informacij.

Sprejmem piškotke

EU Cookie Directive Module Information